Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; БFF ёvёґ :*
Saturday, 23 March 2013 | 20:08 | 0 comments
Hai Assalamualaikum w.b.t

Today nak cite pasal BFF kita sorang ni . Kita sayang dia sangat-2 . Tolong jangan amik dia k ?





Name : Farhana Iffa Amiera 
Age : Same with me lah 
Stay : Sebelah rumah saya je , wakaka
Status : SINGLE , do ngorat her okay ? Haha :D






Kitorang memey BFF forever lah , aku sayang dia sangat-2 . Jangan fikir aku les pulak , aku ada pakwe k ? Hew . Sebenarnya before this aku xrapat pon dengan dia , tahun ni baru rapat . Maybe sebab dia kelas dengan aku , duduk sebelah aku , rumah sebelah aku , pergi sekolah sesame , thats y kitorang rapat gile . Walaupon baru tahun ni kitorang kawan baik , tapi rasa macam dah berapa tahun kenal dia :')

Semalam , 23 01 2013 . Dia ada im/chat dengan aku . Then dia kata ada sumthing nak bagitahu . Dia kata privacy . Then kitorang pon meet lah depan rumah . Aku ingat apa , then dia kata orang y pernah rapat dengan aku dulu na pindah sch . Bila dengar camtu , aku terus nangis dekat depan pintu tu . SO SAD . Hew , biaselah , sape xsedih memb pindah . Haih , aku pon takleh nak buat ape , tinggal 2minggu lagi je dia nak pindah . Sedih bila ingat tahun lepas time kitorang rapat gila gilaa , serious sedih . Bila epa dah balik rumah , epa post kat satu group ni , dia kata "jangan sedih , aku kan ada , sayang kau wawa" gila sweet kau babe . Haha , bila baca post kau tu , aku terus gelak , masyeh lah sebab sayang aku . Aku pon sayang kau kawan :*


* Dia y pakai tudung biru tu k ? Jangan salah orang plak , baju bola tu kita , Wawa :3

Time kat kelas , kitorang memey kamcheng cheng cheng lah , hew . Lagi time Sivik . Gila lawak bhai . Cikgu tu buat lawak then gelak sendiri . Kitorang pelik lah , lawak sangat ke . nasib kitorang pelajar y baik-2 , kitorang pon pure-2 gelak . Gila kejam , kesian cikgu tu . Tapi nanti kalau kitorang xgelak kesian lak kat cikgu tu . Jadi kitorang pon gelak jela , padahal takde bende y lawak pon . Bahaha , bile kitorang gelak tu , budak lelaki pelik kenape kitorang y duk tengah-2 ni gelak je . Bile kitorang bagitahu dorang , baru dorang paham then dorang y gelak lebih-2 . Sengal betul , tapi best gila time duk dengan kau . Time addmath and Math , aku akan tanya kau macam-2 , sebab aku ni suke buat sambil lewe , banyak buat mistake , then nanti kau bising . "Wawa , ni salah lah , ni macamni " Ahaha , dah macam kakak aku dah . Thanks kat kau sebab banyak tolong aku dalam class k ? :)

End of her . No cerita pasal nenek kebayan sorang ni . Dia ni aku anggap macam adik aku dahh , coz dia muda setahun dari aku . Ceh , umur je muda , tapi muka berkedut , wakwak :3




Name : Pyqa
Age : 15
Status : SINGLE juga , mohon ngorat dia k ? :3





Dia ni orang sec aku sayang . Dia lah tempat aku cerita macam-2 , ngumpat mcam-2 , same goes to her lah . Aku suke gossip semue dengan die . Tapi kitorang jarang meet kat sekolah sebab banggunan aku dengan dia jauh gila . Kena selang satu banggunan , dahlah tingkat atas sekali . Gila nak naik atas tu n pergi sejauh tu semate-2 nak jumpe die , err . Tak payah lah , aku dahlah pemalas , hew . Aku just jumpa dia kalau training netball je . Susah gila nak jumpa . Sad :(

Dekat form three , aku rasa dia lah y paling comel . Wakaka , kalau kau bace blog ni jangan perasan sangat k ? Hew , tapi aku ikhlas puji kau , memey comel pon . Melting ja , sampai kat fb pon bersayang biy bagai . Macam les dah , haha . Itu bukan les lah , itu sayang namenye ._.

Semalam thanks kat kau , sebab dengar aku cite pasal Lan . Haha , bile aku cerite , direct je kau cakap due-2 ego . Ego ke ? Aku taktao . Tapi betul jugaklah ape kau cakap kut , aku memey ego tinggi . Thanks sebab  teman aku time aku sedih . . Walaupon kau xserious tapi aku tahu kau baik . Thanks jugak sebab selame ni kau banyak tolong n share problem dengan aku . Kau lah adik y aku sayang , iloveyou sis :*

And tadi aku ada cerita dia single right ? Dia tengah mencarik tau , bek korang cepat . Nak ngorat ? Ni link fb dia , https://www.facebook.com/tno.lala?fref=ts . Jangan add tatao nak tegur , aku tampar kang . Dah add tu tegur lah dia k ? Dia ni pemalu sikit , menagada lebih , haha . Jangan korang pelik kalau ada post iloveyou imissyou bagai kat wall dia , tu lah aku cakap , dia comel ramai orang suka/sayang . Bek korang cepat , wakaka :3






The last person y aku caye , n sayang . Budak ni dulu same sch dengan aku , SMKA KUALE SELANGOR . Fuyyo sekolah agame woo . Hewhew , time form one ngan form two , kami same sch . But time form three ,aku pindah senyap-2 tanpe gitao die . Kesian die , haha . Tapi aku pindah memey xrancang weh , aku minx maaf . Gila rindu kau bah ! 




Name : Deanna 
Age : Same goes with me , 16
Sch : SMKA Kuala Selangor




Dia , orang y paling aku percaya n rapat time kat Kusiss . Dia sorang -.-

Time form one , kita lain kelas , kau kelas Iman , aku kelas Taqwa , sebelah-2 je , dorm pon lain , time tu memey aku xkenal kau lagi . Langsung xkenal sebab aku ni malas nak amik tahu/kenal sangat pasal orang ni . Tapi bila naik form two , time gila gila aku tu , time aku jadi setan tu , baru aku kenal kau . Kau gila kau gila kau gila . Sebab kau gila tu la aku suke kawan dengan kau . Tak suke orang hipokrit-2 ni , ajet-2 je , eh maaf terkutuk pulak :3

Bile aku dah pindah tuu , aku takde chance pon nak hang dengan kau , nak lepak dengan kau . Sebab aku bukan jenis y suka-2 keluar ikut sedap hati aku je , aku kene minx permission dari parents jugak . Aku ni jenis y terkongkong banyak . Ha , nak kua rumah pon taboleh sayang . Itu sebab aku selalu tolak kalau kau ajak hang . Bukan sebab aku taknak , tapi sebab aku takboleh dear , im sorry . And aku harap form four ni , aku boleh jumpe kau , aku rindu bhaiiii dengan kau , tak syok kalau cerita dalam fb je , tak sama dengan meet depan-2 . Haih , entah bile aku bole meet kau ngok , amin-2 lah harap taun ni aku boleh kua :)



LOT OF LOVE FORM ME , WAWA :*





TITLE; BAD DДУ
Monday, 11 March 2013 | 05:47 | 0 comments
Assalamualaikum wbt :)

  Hai korang-2 , rindu aku takk ? K tahu takk :3


Harini 11 / 03 / 3013 . Nothing happen ponn , cume sad story , harini p sekolah , dapat result . Haih sedih bhaii . Dapat paper addmath , FAIL .  Perkataan paling aku benci bile exam . Aku taktao nape markah aku rendah sangat . Sedih doee , gilaaa . Bile aku gitao mark aku kat member-2 aku , dorang pon xcaye aku dapat 30 je . Per 100 lak tuuu . Boleh gila dibuatttt . Banyak careless . Tensionnnn , tensionnn . Tapi takpe , I LOVE YOU ADDMATH , after this be nice with me k ? Thanks tok sir Tan y selalu tolong n sabar dengan akuuu and friend , we lapchiyuu veray machhh :')


2 20 pm . Balik rumahh , aku ta cakap pon pasal markah addmath tuu . Aku xnak dorang sedihh , dah dua subjek aku gagal . First perd second addmath . Tu lah akuu . Bile dapat result baru tahu nak sedih bagaii . Before exam , aaa . Buku pon xsentuh . Salah aku jugakk , sekang dah takleh buat ape . Y aku boleh buat just ubah diri aku jee . Hope so Amin . Petang tu jugak aku tunggu husband aku text . Wow macam orang gile dibuatnye tunggu die text . Lebih kurang Asar gituh , die baru text , die kate asal senyap je ? Lah , patut die y text dulu . Sabar jelaa . Aku tunggu die die tunggu aku . K memey serasi sangat-2 . SEHATI SEJIWA GITUUU. Haih , bile dekat Maghrib baru die nak onl . Gila aku rindu kau gilaaa . Macam orang gila dah kau buat akuuuuu -,-"



8.00 pm . Kakak aku balik keyell . Both parents aku g hantar , aish anak manja ! Pergi jela sendiri , ngade betul . Alasan die taknak balik sendiri sebab takut bas rosak lagi . Lol . Alasan mengada , hish , sabar jela . Kesian ma&pa kene hantar amik die , bazit duit bazir minyak jee . Aigoo . Nasib kau kakak aku , kalau adik , dah lame aku terajang kau . Mengada sangat . Dahlah balik rumah , lepak bilik , tahu sepahkan bilik jee . Sabar ! -,- Dah sepahkan taktahu nak kemas , memang GRRRRR -,-  
Ni bagos lah kau balik sana , takdelah aku penat nak ngemas bilik je hari-2 . Ada adik pon ya Allah pemalas . Aku suruh tolong pon tamao . Suruh bangun  pon tamao . Kejenye layan mangga jeee , macam  
OTAKU dah -,-



End of todayy , tade mood nak type , kbyeee :**

 




TITLE; ЇLУ Mцнd Йцzцlaи Двd $aмaт :*
Sunday, 10 March 2013 | 00:03 | 0 comments
Hai peeps :*




Today nak cerita , harini aku kan bangun awall . Whoaaa gituuu . Pukol 8 pagi aku dah bangun , awal kan ? Korang ade ? Hewheww , tu pon kakak bising . Sebabtuh bangun awal . Baru ingat , harini aku kene tolong kakak aku buat assignment die . Camnilah ceritenyeee ,


First , die kene jual barang online , tak kesah ape bentuk pon , asalkan online . Second , bile dah jual jual tu , of coz lah kene buat iklan . Kakak aku minx jase baik aku jadi model tok iklan die , whoaaaa . Gile lahh , pape pon aku kene tolong jugak , kalau xsiapa lagi ? Nasib kakak , aku sayang kau kak . Tu aku tolong , anyway 20% mark , banyak tuu . So dengan suke rela nye aku tolong lahh .


Aduhh , mule-2 aku ingat kakak aku y buat video sendiri . Rupenye y tolong rakam tu pakwey die , hadoii . Malu sehhh . Aku dah lah xleh nak serious , time buat vid tu aku gelak jee . Dahlah suke mengusik , tak gune punye abang ipar . Kitorang buat video tu kat sekolah aku  

SMK TIRAM JAYA 
and dekat tepi sawah padi . Ya Allah , tuhan saje y tahu malunye aku bile dorang pandang-2 , dahlah pakai baju kurung , bawak payung , pakai heels . Apak die nak pergi mane ? Haha , lgi time kat sekolah tuu , asyik kene ejek jee , cis-2 , nasib dorang xheboh , takdelah aku malu kene bahan :3


Time vid yang second , amik kat tepi sawah , gile bhaii . Semue yang lalu lalang tengokkkan je , malu dohh . Ada pulak y tanye , buat ape tuuu woii ? Nasib baik takde member lalu , kalau tak aihh . Gila laaa >< Lepas buat vid tu , kitorang buat photoshoot , y tu gila lawak seyh , dahlah sawah , panas . Aku senyum macam hape jee , tak ikhlas langsungg . Dah penat kan ? Aku pon hadoii . Senyum jelaa , sampai dorang gelakkan gambar aku , cibet betull >< Nasib aku tolong kau tau kak , kalau x xsiap assignment kau tuuu :)








ONE MORE STORY :3

Today 10/03/2013 . Hari paling bahagie for mehhh . Bahaha . Coz harini kan kan kann , hari aku couple dengan lan , maybe korang taktao sape lan tuu kann ? y penting korang tahu die tu pakwe akuuu . Heww , nak usha ? Bolehh . Nak ngorat ? Bolehh . Go onn ngorat lann tuu . Nah , amik link fb dia nihh :  http://www.facebook.com/itsmr.lan . Simpan leklokk . Jangan lupe ngorat k ?  Lepas dah ngorat tuu , korang bagitao aku ye ? Bia aku bagi makan kaki sorang-2 ;)




<3 MUHD NUZULAN ABD SAMAT <3








 
 DONT JUDGE A PERSON BY HER/HIS FACE 


Orang cakap kalau couple jangan tengok paras rupe jeh , memey xkan kekal . Nak couple ikot hati , Kalau ikot paras rupe memey xkan kekal lah kann ?  Heww . Aku memey suke debate dengan die pasal paras rupee . Die suke cakap die xhensem lahh , xcomel laa . tapi kann Lan sayang , ade aku kesah ? Aku xkesah kau xhensem ke , kau xcomel ke . Asalkan  kau setie kat aku , cukup lahh wehh . Aku xminx banyak pon kat kau , aku minx bende tu jee . Hope kau setie , Amin <3